TUNNIT JA KURSSIT

Ohjatut ryhmäliikuntatreenit ja kurssit


Zei's Gym kuntosali

Normaalin kuntosalitreenin lisäksi kuntosalin puolella on mahdollisuus osallistua laitteilla tehtäviin kiertoharjoittelutunteihin. Tunteja ovat: Kestävyys-, voima- ja peruskuntotunti. Katso tunnit kalenterista. 

Naisten itsepuolustuskurssi 10.5.-9.6.21

Naisille suunnatulla itsepuolustuskurssilla opetellaan puolustautumaan uhkaavissa tilanteissa tehokkaimpien thainyrkkeilytekniikoiden avulla. Tunneilla on mahdollisuus kehittää kuntoaan mm. välineharjoittelun avulla. Ilmoittaudu mukaan info@zeisgym.com tai 040 2537 345. Kurssin ohjaa Janne Mustonen

Osoite: Zei's Gym, Kaislakatu 6.

Hinta 120 €

Kesto: 1 kk.
Treenit maanantai 18-19, keskiviikko 18.30-19.30.

 7-9-vuotiaiden itsepuolustus 8.5.-12.6.21

Nyt 7-9-vuotiailla on mahdollisuus osallistua leikkimieliselle itsepuolustuskursille. Harjoitusten tavoitteena on kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, toisen kunnioitusta ja itsevarmuutta. Käytössä on Zei's Gymin monipuoliset treenivälineet. Samaan hintaan lapsen vanhempi (yksi) voi harjoitella Zei's Gymin kuntosalilla saman ajan. Ilmoittautumiset info@zeisgym.com tai 040 2537 345. 

Osoite: Zei's Gym, Kaislakatu 6. 

Hinta 80 €

Kesto: 1 kk                                                                                                                                                                    Treenit lauantaisin 10.15-10.55


Painopallo

Treenit soveltuvat kaikille, sillä liikkeet on suunniteltu vasta-alkajasta aina kovan luokan treenaajille asti. Pallot ovat eri painoisia ja liikesarjat edistävät lihaskuntoa, kehon liikkuvuutta, nopeutta ja kestävyyttä. Painopallo on erinomainen ryhmäliikuntaväline! Painopallotunneista ilmoitetaan treenikalenterissa.

Kahvakuula 

Kahvakuulan  monipuoliset treenit vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kestävyyskuntoa. Kahvakuulatunneista ilmoitetaan treenikalenterissa.

48 erää

48 erää on sekoitus nyrkkeilysäkki-, painopallo-, kahvakuula- ja kehonpainotreeniä. Ohjelmien pituudet vaihtelevat noin 40-45 minuutin välillä. 48 erää-tunnit ovat kovatempoisia, lyhillä erätauoilla. Tunnit järjestetään lauantaisin klo 12-13.

Zei's Flex -venyttely

Zei's Flex -venyttelytunnit järjestetään aamuisin. Tunnin tavoitteena on edistää notkeutta ja liikkuvuutta. Liikkeet tehdään rauhallisesti ilman kipua. Tunnin jälkeen olo on energinen ja mieli raikas. Zei's Gymin venyttely on hyvä käynnistää päivä. Venyttely sopii kaikenikäisille. Tervetuloa mukaan.

Virtuaalitunnit

Painopallo

Painopalloharjoittelun ydin on sen monipuolisuus. Koko lihaksisto vahvistuu hiljalleen ajan myötä. Aloita vaikka aluksi lyhytkestoisilla treeneillä ja lisää hiljalleen treenin pituutta ja tehoa.

Kehonpaino 

Kehonpainoharjoittelu on kehitetty huippu-urheilijoiden harjoitusohjelmia soveltaen. Aloitat kunnonkohotuksen omaa painoasi vastaan ja sitä hyödyntäen. Kehonpaino soveltuu toteutettavaksi vaikka taukoliikuntana.

Kahvakuula

Kokonaisvaltaisen kahvakuulaharjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kestävyyskuntoa. Kahvakuulaharjoittelu on erinomainen harjoitusmuoto painonhallintaan ja kiinteytykseen tähtääville treenaajille.

Thainyrkkeily

Virtuaalisen thainyrkkeilytunnit opastavat alan huippuosaajat. Virtuaalitunti on erinomainen tapa harjoitella thainyrkkeilytekniikoita yksin tai parin kanssa. Tuntien pituus on 50 minuuttia.