TUNNIT JA KURSSIT

Zei's Gym kuntosali

Normaalin kuntosalitreenin lisäksi kuntosalin puolella on mahdollisuus osallistua laitteilla tehtäviin kiertoharjoittelutunteihin ja kuntonyrkkeilykursseille. Lisäksi voi varata itsellesi henkilökohtaisen ohjauksen, kehonkoostumusmittauksen tai hieronnan.

Virtuaalisesti ohjatut treenit

Painopallo

Painopalloharjoittelun ydin on sen monipuolisuus. Koko lihaksisto vahvistuu hiljalleen ajan myötä. Aloita vaikka aluksi lyhytkestoisilla treeneillä ja lisää hiljalleen pituutta ja tehoa.

Kehonpaino 

Kehonpainoharjoittelu on kehitetty huippu-urheilijoiden harjoitusohjelmia soveltaen. Aloitat kunnonkohotuksen omaa painoasi vastaan ja sitä hyödyntäen.

Kahvakuula

Kokonaisvaltaisen kahvakuulaharjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kestävyyskuntoa. Kahvakuulaharjoittelu on erinomainen harjoitusmuoto painonhallintaan ja kiinteytykseen tähtääville.

48 erää

Supervauhdikas noin 45 minuutin mittainen harjoitus, jossa välineinä voi olla nyrkkeilysäkki, kahvakuula, painopallo tai treenisäkki. Liikkeitä tehdään myös oman kehon painolla. 48 erää laittaa hien virtaamaan!!