TUNNIT JA KURSSIT

Zei's Gym kuntosali

Normaalin kuntosalitreenin lisäksi kuntosalin puolella on mahdollisuus osallistua laitteilla tehtäviin kiertoharjoittelutunteihin. Tunteja ovat: Kestävyys-, voima- ja peruskuntotunti.  

Virtuaalitunnit

Painopallo

Painopalloharjoittelun ydin on sen monipuolisuus. Koko lihaksisto vahvistuu hiljalleen ajan myötä. Aloita vaikka aluksi lyhytkestoisilla treeneillä ja lisää hiljalleen treenin pituutta ja tehoa.

Kehonpaino 

Kehonpainoharjoittelu on kehitetty huippu-urheilijoiden harjoitusohjelmia soveltaen. Aloitat kunnonkohotuksen omaa painoasi vastaan ja sitä hyödyntäen. Kehonpaino soveltuu toteutettavaksi vaikka taukoliikuntana.

Kahvakuula

Kokonaisvaltaisen kahvakuulaharjoittelun tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kestävyyskuntoa. Kahvakuulaharjoittelu on erinomainen harjoitusmuoto painonhallintaan ja kiinteytykseen tähtääville treenaajille.

Thainyrkkeily

Virtuaalisen thainyrkkeilytunnit opastavat alan huippuosaajat. Virtuaalitunti on erinomainen tapa harjoitella thainyrkkeilytekniikoita yksin tai parin kanssa. Tuntien pituus on 50 minuuttia.