Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. TOIMITUSTAVAT

MFC:n jumppavideot avataan mahdollisimman pian maksun saavuttua arkipäivisin 8-18 välisenä aikana.   Muut tuotteet (esim. painopallot) toimitetaan Posti Oy:n kuljettamana. Tilaus on noudettavissa postin toimipaikoista (smartpost-pisteistä)

2. HINNAT

Määräytyvät voimassa olevan hinnaston mukaan (nähtävissä verkkosivuilla) 

3. TOIMITUSKULUT

Toimitusmaksu sisältyy ostettavan tuotteen hintaan

4. TOIMITUSAIKA

Asiakkaan tilaamat painopallot toimitetaan 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

5. REKLAMAATIO VIALLISESTA TUOTTEESTA

Mikäli tuote on viallinen, on asiakkaalla mahdollisuus palauttaa tuote. Asiakkaan tulee ilmoittaa viallisesta tuotteesta mahdollisimman pian myyjälle. Viallinen tuote vaihdetaan uuteen. Asiakas ilmoittaa viallisesta tuotteesta info@mfc.fi tai info@zeisgym.com -sähköpostiin.

6. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS:

Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä tilauksesta. Perutun tilauksen palautus on tehtävä välittömästi. Mikäli asiakas on valinnut maksutavaksi sellaisen, josta aiheutuu kuluja, ei mfc.fi vastaa niistä. Asiakkaalle palautetaan tuotteen ostohinta. Mfc.fi ei vastaa mistään osamaksuista aiheutuneista kuluista. Asiakas on velvollinen viipymättä ilmoittamaan palautuksesta info@mfc.fi tai info@zeisgym.com-osoitteeseen.

7. PERUUTTAMISOIKEUS VAIKUTTAA SEURAAVASTI

-Asiakkaan rahat palautetaan viimeistään 30 pv:n sisällä

-Maksupalautus tehdään asiakkaan käyttämällä maksutavalla

-Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisen kuntoinen

-Palautettavassa tuotteessa ei saa olla käytön jälkiä

-Mikäli asiakas on aiheuttanut tuotteeseen vahinkoa, on hän velvollinen korvaamaan siitä aina ostohintaan saakka, riippuu vahingon suuruudesta

8. NOUTAMATON TILAUS

Noutamattomasta painopallotilauksesta asiakkaalle koituu 20 €:n suuruinen kulukorvaus. Palautus toimitetaan osoitteeseen: Face-X Oy/ Zei's Gym/ mfc.fi/ Kaislakatu 6, 80130 Joensuu.