PIISKAAJAT

PIISKAAJAT

Olen ollut perustamassa Suomen ensimmäistä thainyrkkeilyseuraa 1984, jolloin lajin toiminta käynnistyi Turussa. Sen jälkeen toimin lähes 20 vuoden ajan lajin parissa itse aktiivisena thainyrkkeilyottelijana ja -valmentajana.

Ottelin ensimmäisenä suomalaisena ammattilaistason ottelun Top 10 rankattua thaimaalaista vastaan Thaimaan pääkaupungissa, Bangkokissa -94. Ottelu televisioitiin suorana lähetyksenä Thaimaassa. Katso ottelu alapuolelta.

Lisää muita otteluja

Thainyrkkeilyottelu Britannian mestari Eval Dentonia vastaan tässä

Thainyrkkeilyottelu Ralf Kussleria vastaan tässä

Thainyrkkeilyn EM-ottelu Nordin Bensallahia vastaan tässä

Vuosien varrella olen sparrannut/valmentanut useita suomalaisia thainyrkkeilyn SM-, EM- ja MM-mitalisteja 

Olen saanut thainyrkkeilyoppini lajin eliitin seurassa sen kotimaassa Thaimaassa, ja olen jatkanut lajin opettamista sen alkuperäisellä tavalla. 

Thainyrkkeilyn lisäksi olen kohentanut lyöntitaitoja ottelemalla nyrkkeilyotteluja. Nyrkkeilyä  harjoittelin useiden thaimaalaisten ja suomalaisten nyrkkeilijöiden kanssa. Thaimaassa minulla oli mahdollisuus harjoitella taitavan ja kovan olympianyrkkeilytiimin kanssa. Tiimin valmentajana toimi amerikkalainen huippuvalmentaja Joe Cloach.

Zei's Gymilla vastaan mm. kuntonyrkkeilykurssin ohjauksesta. Kuntonyrkkeilyharjoituksissa on tarkoitus opettaa osallistujille lyöntitekniikat säilyttäen vauhdikas harjoitusrytmi alusta loppuun saakka.

Tervetuloa kursseille!

Saavutukset

  • Thainyrkkeilyn PM 93
  • Thainyrkkeilyn EM 94
  • Thainyrkkeilyn MM 1. haastaja
  • Nyrkkeilyn SM 3.
  • Triathlon täysimatka 2002 pronssi (miehet 35-39 v.)

Jouni Mustonen on synonyymi joensuulaiselle thainyrkkeilylle. Mies oli perustamassa Joensuun ensimmäistä thainyrkkeilyseuraa Joensuun Thaiboxing Clubia 80-luvun puolessa välissä. Jouni toimi myös Joensuun kautta aikojen menestyneimmän thainyrkkeilijän Riku Immosen valmentajana usean vuoden ajan. Rikun meriittejä ovat mm. thainyrkkeilyn maailmanmestaruus ammattilaisissa ja amatööreissä. Jouni otteli tasaisen ottelun maailmanmestaruuden voittanutta Mika Pietilää vastaan. Ottelun linkki tässä.