Zei's Gymin muutokset ja harjoitukset

09.08.2021

Zei's Gymin Action-salin toiminta on keskeytetty. Action-salin toiminta jatkuu Gymin puolella hieman muuttuneena. Ohjatut tunnit järjestetään sen hetkinen koronatilanne huomioiden tiistaisin ja torstaisin.

Lisäyksiä ja parannuksia Gymin puolelle

Gymin puoli on nyt varustettu neljällä nyrkkeilysäkillä sekä muilla Action-puolen salilla käytetyillä varusteilla. Treenissä käytetään myös kuntosalilaitteita, mikä mahdollistaa Action-salia monipuolisemman harjoittelun. Harjoittelupaikkoja on kaikkiaan 16 ja harjoitukset vaihtelevat. Harjoitukset kestävät noin tunnin ajan ja luvassa on Zei's Gymin normaaliin tapaan kuntoa kohottavaa vauhdikasta menoa, jossa rasva palaa ja kilot karisee. Eli jokaisen todellakin kannattaa pysyä mukana!

Gym-sali on nyt myös kaikkien Action-salin harjoittelumaksun maksaneiden käytössä. Myös MFC-virtuaalitreenien käyttö jatkuu normaalilla tavalla. Nyt on mahdollista tehdä osa jumpista myös englanninkielisellä ohjauksella.

Yhteenveto:

  • Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.00, 17.8.2021 alkaen
  • Harjoitusten kestot noin 60 minuuttia
  • Gym-sali on auki 06-22
  • Käytössä MFC-virtuaalitreenit suomeksi ja englanniksi
  • Action-salin treenimaksun voi halutessaan käyttää Gymin puolella, muussa tapauksessa kannattaa tulla sopimaan toimistolle