Uudet peruskurssit ja peruskurssien jatkot

12.02.2020

Uudet kuntonyrkkeily- ja Muay Thai-kurssit alkavat maaliskuussa. Kuntonyrkkeily alkaa maanantaina 16.3. klo 18.00 ja thainyrkkeily alkaa tiistaina 17.3. klo 18.00. Kerrothan myös kaverillesi alkavista kursseista.

Nykyisten peruskurssilaisten on mahdollisuus jatkaa harjoittelua jatkoryhmässä tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.00. Ryhmät harjoittelevat samaan aikaan mutta treenit ovat erilaiset alku- ja loppujumppaa lukuunottamatta. Thainyrkkeilyssä jatketaan samalla ohjelmarungolla, joka on ollut käytössä peruskurssin aikana. Myös kuntonyrkkeilyssä jatketaan samalla ohjelmarungolla. 

Käytännössä ryhmät jaetaan niin, että kuntonyrkkeilijät jäävät salin etupuolelle ja thainyrkkeilijät menevät salin takaosaan. Molempia ryhmiä ohjataan vanhaan tapaan ruudun sekä ohjaajan toimesta. Tilaa riittää vielä molemmille ryhmille.  Treenit jatkuvat kaikille kurssin käyneille tiistaina 17.3. 

Jatkokurssin hinnat: 

3 kk 110 €

6 kk 160 €

Vuosijäsenyys 249 €. Vuosijäsenyys sisältää salin vapaan käytön, ohjatut - (mm. kahvakuula ja 48 erää) ja virtuaalitunnit, pääsyn thainyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn jatkokursseille sekä ilmaisen Zei's Gym T-paidan.