Superlauantai 25.9. Martinez & Mustonen THAINYRKKEILYN TEHOKKAIMMAT KAMPPAILUASEET

30.08.2021

Joensuuhun saapuu lauantaina 25.9. kamppailulajien  1990- ja 2000-luvun kuumimpia nimiä, thainyrkkeilyssä mm. ammattilaisten mm-tittelin voittanut Petri Martinez. Petrin henkilökohtainen thainyrkkeilyura on jatkunut menestyksekkäästi myös valmennuksen parissa. Petrin valmennustyön tuloksena on voitettu mm. 7 maailmanmestaruutta ja monia muita kansainvälisiä titteleitä. Nykyään Petri toimii Helsinki Thaiboxing Clubin päävalmentajana ja Suomen Muay Thai-liiton koulutusvastaavana ja valmennustiimin jäsenenä. 

Käväise lukemassa lisää Petristä Helsinki Thaiboxing Clubin sivuilta.

Janne Mustonen on ollut perustamassa Suomen ensimmäistä thainyrkkeilyseuraa -80-luvulla sekä Suomen Muay Thai-liittoa 1990-luvun alussa. Vuosien aikana Janne on toiminut lukuisten thainyrkkeilymestareiden mm. Martinezin valmentajana ja sparrikaverina. 

Lue lisää Jannesta täältä

Leirillä opetetaan thainyrkkeilyn polvi-, lyönti- ja potkutekniikoita. Näiden lisäksi harjoituksissa on fyysisiä ominaisuuksia kehittäviä painopallo- ja kehonpainoharjoituksia. Fyysisen harjoituksen sisältö on suunniteltu tukemaan ja antamaan lisää ideoita  mm. nyrkkeilyn, jääkiekon, jalkapallon, uinnin ja kaikkien kamppailulajien oheisharjoitteluun. Koronan vuoksi paikkoja on rajoitetusti, joten varaukset huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kenelle Kamppailu- ja fysiikkaosuus kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille ja fysiikkaosuus kaikille.

Ikäraja 15v., alle 15v. vanhemman suostumuksella.

Varusteet Normaalit sisäliikuntavälineet. Kamppailuosuuden potkuosuus ilman sisätossuja

Ennakkoilmoittautumiset: lomakkeella tai Zei's Gymill

Paikka ja järjestäjä Zei's Gym, Action-sali, Kaislakatu 6

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄLLÄ LOMAKKEELLA. MERKITSE VIESTIKENTTÄÄN HALUAMASI PAKETIN NUMERO.